Gebyr.net

Oversikt over gebyrsatser i Norge!

Når man skal spille online er det flere nettsteder hvor man må betale et gebyr ved innskudd av penger og uttak av gevinster. I tillegg kan man også være nødt til å betale skatt av eventuelle gevinster man måtte vinne. Det kan derfor være greit å være klar over hvilke avgifter og gebyrer man må regne med å måtte betale hos de forskjellige nettstedene og hvordan man kan unngå unødvendige gebyrer.

Hvordan velge riktig side å spille hos

Med en mengde steder å velge mellom kan det være vanskelig å vite hvilke vilkår og avgifter som gjelder hos de ulike stedene. Dersom man har funnet et selskap man liker og som ikke tar høye gebyrer kan det derfor ofte lønne seg å spille hos dette selskapet, fremfor å bytte mellom mange forskjellige. Har man derfor funnet en side man foretrekker kan man gå i gang med å finne det riktige live-spillet for seg, uten å måtte tenke på ukjente kostnader og gebyrer.

Søker man på nett kan man også finne oversikter over sidene hvor man må betale gebyrer og hvor mye man må betale, samt hvilke man ikke behøver å betale gebyrer hos.

Innskudd og uttaksgebyrer

Det er relativt vanlig at man må betale et lite gebyr når man gjør innskudd, men dette avhenger ofte av hvilken betalingsmetode man benytter seg av. Dersom man betaler med kredittkort må man ofte betale et høyere gebyr enn hva man må betale om man bruker andre betalingsmetoder. Dette kan det derfor lønne seg å være klar over og det kan være lurt å unngå å bruke kredittkortet til betaling for online spilling.

Regler for skatt og gevinster

En annen ting mange lurer på er reglene i forhold til hvilke tilfeller man må skatte av pengepremier. Her finnes det en rekke regler å forholde seg til, avhengig av hvor mye man vinner og hvor man spiller.

Når det gjelder beløpsgrensen er skattepliktig beløp alle pengepremier som overstiger kr. 10.000 per gevinst. Dette betyr altså at om man vinner en pengepremie på et lavere beløp trenger man ikke å skatte av det. Beløpsgrensen gjelder også per gevinst, så man kan vinne flere ganger per år uten å måtte betale skatt, så lenge beløpet er på mindre enn 10.000 kr. Vinner man et høyere beløp man derimot betale skatt. Gevinster regnes som kapitalinntekter og beskattes med 22%.

Hvor man vinner pengene har også noe å si for om man må betale skatt eller ikke. Vinner man penger fra en utenlandsk operatør utenfor EU/EØS-området vil man skattlegges uansett beløp og beløpsgrensen på kr 10.000 vil ikke være gjeldene. I disse tilfellene vil man beskattes med 22% uavhengig av gevinstbeløp.

For beløp som beskattes over beløpsgrensen på kr 10.000 vil man derimot kunne trekke fra innsatsbeløpet. Har man betalt et høyt innsatsbeløp kan man derfor trekke dette fra det skattlagte beløpet og betale noe mindre i skatt.


Copyright © 2012. All Rights Reserved.